Zoekresultaten
Resultaat 1 - 11 (van 11)
Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken
van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav
Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd. Bron:...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 41 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Laura de Grave Natuurlijk Oostenrijk
wat een culinaire ontdekking!
Recepten voor lokale specialiteiten uit de Oostenrijkse keuken en verhalen over plaatselijke boeren, producenten en chefs. Met aandacht voor zowel traditionele als moderne gerechten. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Uitgeverij Brandt, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Harold Pereira | Mirjam van der Rijst Boekoe kita loves' green
(ons vega boek); 90 vegetarische Indische familierecepten en verhalen
Recepten voor vegetarische gerechten uit de Indische keuken, met verhalen van Nederlanders met Indische roots.
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Abdel Alaoui Shoukran
100 Marokkaanse familierecepten om samen van te genieten
Kookboek met honderd Marokkaanse recepten, traditioneel en met een moderne twist. Met illustraties en foto’s in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 215 pagina's | Becht, Haarlem | 2023
Gedrukt boek
Chloé Monchalin | Benjamin Rousselet Athína
de ziel van Griekenland in 80 recepten
Culinaire reis door de Griekse hoofdstad Athene aan de hand van tachtig recepten. Met reistips en kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Becht, Haarlem | 2023
Gedrukt boek
Tim Anderson JapanEasy bowls & bento
eenvoudige Japanse gerechten voor elk moment van de dag
Verzameling van ruim tachtig recepten uit de Japanse keuken, geschikt om mee te nemen en koud, op kamertemperatuur of opgewarmd te eten. Met kleurenfoto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2023
Gedrukt boek
Francis Kuijk Manis
bakken met een Indische twist
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Jadis Schreuder The Lemon Kitchen Sicilië
eenvoudige Siciliaanse recepten
Kookboek met vijfenzestig recepten uit de Siciliaanse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Luitingh Sijthoff, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Tim Anderson Izakaya
makkelijke gerechten uit de Japanse eethuisjes
Non-fictie
Nederlands | 237 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Thomas Hess Tuinieren van maand tot maand
Beschrijving per maand van de werkzaamheden die nodig zijn in een boomgaard, sier-, groenten- of kruidentuin.
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Terra, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Rukmini Iyer India express
75 vega(n) en visrecepten voor elke dag
Eenvoudige vega(n) en visrecepten uit de Indiase keuken, waarvoor de Britse auteur teruggaat naar haar roots. Met praktische tips en persoonlijke anekdotes.
Non-fictie
Nederlands | 269 pagina's | Becht, Haarlem | 2022
Gedrukt boek