Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 180)
Junilla Larsen Eetgedrag in balans
een gezonde eetopvoeding thuis en in de kinderopvang
Gids voor begeleiders in de kinderopvang voor het aanleren van en motiveren van kinderen voor een gezond eetpatroon.
Non-fictie
Nederlands | 103 pagina's | Uitgeverij SWP, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Tooske Ragas Appeltje, eitje!
60 bewezen snelle gezinssuccessen voor drukke dagen
Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 88 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Cees van Casteren De wijngids
de 400 beste wijnen onder 25 euro; 2020
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Rose Bertram Chubby in shape
meal prepping guide
Gezond eten met maaltijden die je voor een aantal dagen klaarmaakt.
Non-fictie
Nederlands | 101 pagina's (ePub2, 28 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Nanneke Schreurs Intermittent fasting
in 4 weken fitter, gezonder en slanker door periodiek vasten
Met Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele heb je alle basics van periodiek vasten bij de hand. Het helpt je in vier weken fitter, gezonder en slanker te worden. Intermittent fasting is een van de grootste (internationale) dieettrends van het moment. Het is een dieetstijl die goed past bij mensen die bezig zijn met fitheid en afvallen. In deze startersgids vind je heldere informatie, een eenvoudig stappenplan om te beginnen, dag- en weekmenu’s. En natuurlijk heel veel lekkere...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Ramon Brugman Desserts
Met meer dan 130 recepten staat er in Dessertbijbel voor elke lekkerbek wat wils: van klassieke desserts als tiramisu en clafoutis tot recepten met een twist van auteur Danny Jansen zoals cakefrietjes en fruitsushi. En natuurlijk desserts met chocolade, als hemelse modder, en met fruit, zoals apfelstrudel en pêche melba. Leer de basistechnieken aan de hand van de stap-voor-stapfoto's en maak handig gebruik van het aanbod aan basisrecepten. Dessertbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 15 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Jacques Meerman Mediterraneo
een culinaire reisgids voor de mediterrane middeleeuwen
Mediterraneo van Jacques Meerman is een culinair meesterwerk waarvan elke geschiedenisliefhebben zal smullen. Voor de lezers van De zijderoutes van Peter Frankopan. In Mediterraneo maakt Jacques Meerman in de voetsporen van een Franse monnik, een joodse rabbi, een islamitische ambtenaar uit Granada en een Marokkaanse geograaf om een reis te maken rond de Middellandse Zee in de twaalfde eeuw. In navolging van zijn alom bejubelde Kleine geschiedenis van de Nederlandse keukenschrijft Meerman met...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 7,1 MB | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2019
E-book
Martijn Bond De afvalpuzzel
ontdek jouw unieke aanpak voor een gezonder leven
De psychologie van afvallen en gezond leven; veertig valkuilen over afvallen worden besproken en evenzoveel stappen om te leren een gezondere leefstijl te hanteren.
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's (ePub2) | Maven Publishing, Amsterdam | 2019
E-book
Lisette Kreischer The plant pharmacy
koken met de kracht van de natuur
Recepten voor oliën, kruidenazijn, elixers, maaltijden en lekkers, waarin geneeskrachtige planten zijn verwerkt.
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Tom Barten | Hannah Vreugdenhil The recipe guide
recepten van DoorMeal voor de beste versie van jezelf
Recepten van DoorMeal, dé maaltijdservice van Personal Body Plan. Na het succes van Personal Body Plan - the fat burning guide, komt nu het kookboek van DoorMeal - The recipe guide! Oprichter Hannah Vreugdenhil van DoorMeal laat zich graag inspireren door diverse internationale keukens. Zij heeft in samenspraak met een voedingsdeskundige overheerlijke en uitgebalanceerde recepten samengesteld, die naadloos aansluiten bij de doelen van de leden van Personal Body Plan. De voedingswaarden staan bij...
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's (ePub2, 73 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Jonathan Klaassen Voedsel voor je geest
wat je écht moet weten over gezond eten en voedselhypes
Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes van dit moment en is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en een betrouwbare onderbouwing. De voedselhypes vliegen ons om de oren. Wat moet je nog geloven en wat niet? In Voedsel voor je geest wordt dit allemaal duidelijk. Is de Schijf van Vijf onzin? Zijn zoetstoffen schadelijk? Is biologisch eten echt zoveel gezonder? Door tegenstrijdige berichten over voedsel is het niet meer duidelijk wat je wel...
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 4 MB) | Luitingh Sijthoff, Amsterdam | 2019
E-book
Meneer Wateetons Over charcuterie
Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.
Non-fictie
Nederlands | 609 pagina's (ePub3, 84 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Karolien Olaerts Karola's kitchen
elke dag gewoon gezond
Als voedingswetenschapper, healthy foodblogger en voormalig snackliefhebber weet Karolien Olaerts als geen ander hoe echt iedereen zich dat gezond eetpatroon kan aanmeten. Aan de hand van heldere achtergrondinformatie, eerlijke anekdotes en eenvoudige recepten toont ze hoe je stapsgewijs je eetgewoonten kan wijzigen." data-fwclientid="237a7865-8ef4-4b6c-a72e-9119b1f08894" data-maxlength="600" data-preservehtmlbullets="0" data-allowlists="0" data-crlfsubmit="1" autocomplete="off" spellcheck="false"...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 14 MB | Horizon, Antwerpen | 2019
E-book
Manon van Essen Pizza
Recepten voor zelfgemaakte hartige of zoete pizza’s met een groentebodem als basis.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 65 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 468 pagina's (ePub3, 96 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Tess Posthumus Cocktails
's Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. In Cocktails geeft Tess Posthumus haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour tot aan de alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary's Pear. Naast meer dan 80 cocktails geeft Tess informatie over dranksoorten, cocktailglazen, tools en technieken en toont ze je stap voor stap de fijne kneepjes van het vak. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 230 pagina's (ePub3, 10 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Danny Jansen | Patricia Snijders Gourmetpret met Danny
het hele jaar door
Gourmetpret met Danny- het hele jaar door! Het ultieme gourmetboek van de bekende tv-chef Danny Jansen. Hij geeft je inspiratie voor gemakkelijke, feestelijke, smakelijke en originele gourmetrecepten, want er is weinig gezelliger dan samen tafelen en genieten van een vrolijke maaltijd. Gourmetten is al jaren populair en wordt van generatie op generatie overgedragen. Gourmetpret met Danny staat vol toegankelijke recepten voor vlees-, vis- en vegagerechten die je in klein formaat kunt bereiden....
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 45 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Julius Jaspers Groente op de BBQ
In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 46 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Julius Jaspers Stoofbijbel
van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco
Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofrecepten Heldere how-to's en technieken Duidelijke stap-voor-stapfoto's Uitleg van benodigdheden...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 40 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Freddy Tratlehner Lekker Fred
dit zijn de ingrediënten
Kookboek met o.a. familierecepten van BN’er.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 24 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book