Zoekresultaten
Resultaat 81 - 100 (van 235)
Sergio Herman Sobremesa
mijn Ibiza
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Frank Alberti Cambodja
een culinaire reis langs oneindige rijstvelden, eeuwenoude tempels en bijzondere mensen
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
De zilveren lepel classic
Kookboek met klassieke Italiaanse recepten, in luxe uitvoering.
Non-fictie
Nederlands | 366 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Manuela Darling-Gansser Pardiz
een culinaire reis door Perzië
Pardiz neemt je mee op reis naar Perzië. De exotische geuren, smaken en kleuren spatten van de pagina’s. Veel gerechten met verse groente en kruiden als basis en gericht op het plezier van samen delen.
Non-fictie
Nederlands | 337 pagina's | Edicola Publishing, Deventer | 2019
Gedrukt boek
Tove Nilsson Thai
meer dan 70 recepten uit de Thaise keuken
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Tim Anderson Tokyo stories
Spannende en uitdagende recepten uit Tokyo waar heel veel verschillende soorten restaurants zijn. Informatief, veel koopinformatie en tips voor beginners, maar zeker ook recepten voor gevorderden.
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Big Mamma's cucina popolare
Italiaanse klassiekers met een hedendaagse twist
Non-fictie
Nederlands | 378 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Dan Toombs The Curry Guy veggie
meer dan 100 vegetarische curry's en andere gerechten uit de Indiase keuken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Kwoklyn Wan Chinese takeaway
meer dan 70 favoriete Chinese gerechten
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Ross Dobson | Aya Nishimura Basisboek China
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Becht, Haarlem | 2019
Gedrukt boek
Jigal Krant TLV
de culinaire stadsgids
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Francis Kuijk Basisboek Indonesisch
Non-fictie
Nederlands | 329 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
delicious. Italië
120+ recepten vol passie & smaak
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Merijn Tol Beiroet
verhalen en recepten uit een mediterrane stad
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Sabrina Ghayour Bazaar
vegetarische recepten uit het Midden-Oosten
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Maud Moody | Nina Bogaerts | Leonardo Pacenti De bijbel van de Italiaanse keuken
van bagna cauda tot ossobuco en van focaccia tot zabaione
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Jeroen Jansen Polvo & pato
proef het Portugese leven
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Pascal Jalhay Baru Belanda
een ode aan de Indische keuken
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek