Zoekresultaten
Resultaat 81 - 100 (van 231)
Tove Nilsson Thai
meer dan 70 recepten uit de Thaise keuken
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Tim Anderson Tokyo stories
Spannende en uitdagende recepten uit Tokyo waar heel veel verschillende soorten restaurants zijn. Informatief, veel koopinformatie en tips voor beginners, maar zeker ook recepten voor gevorderden.
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Big Mamma's cucina popolare
Italiaanse klassiekers met een hedendaagse twist
Non-fictie
Nederlands | 378 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Dan Toombs The Curry Guy veggie
meer dan 100 vegetarische curry's en andere gerechten uit de Indiase keuken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Kwoklyn Wan Chinese takeaway
meer dan 70 favoriete Chinese gerechten
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Ross Dobson | Aya Nishimura Basisboek China
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Becht, Haarlem | 2019
Gedrukt boek
Jigal Krant TLV
de culinaire stadsgids
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Francis Kuijk Basisboek Indonesisch
Non-fictie
Nederlands | 329 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
delicious. Italië
120+ recepten vol passie & smaak
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Merijn Tol Beiroet
verhalen en recepten uit een mediterrane stad
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Sabrina Ghayour Bazaar
vegetarische recepten uit het Midden-Oosten
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Maud Moody | Nina Bogaerts | Leonardo Pacenti De bijbel van de Italiaanse keuken
van bagna cauda tot ossobuco en van focaccia tot zabaione
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Jeroen Jansen Polvo & pato
proef het Portugese leven
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Pascal Jalhay Baru Belanda
een ode aan de Indische keuken
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Najat Kaanache Najat
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
Non-fictie
Nederlands | 299 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Dan Buettner Het Blue Zones kookboek
100 recepten om 100 mee te worden
Non-fictie
Nederlands | 303 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Estée Strooker Estée kookt
de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018
E-book
Alain Caron De bijbel van de Franse keuken
van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons
De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...
Non-fictie
Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book