Zoekresultaten
Resultaat 81 - 100 (van 430)
David Frenkiel | Luise Vindahl The green kitchen
quick+ slow; vegetarische recepten voor drukke werkdagen en relaxte weekenden
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Becht, Haarlem | 2022
Gedrukt boek
Sergio Herman Hommage
50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
Kookboek met vijftig recepten voor gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen van de bekende Zeeuwse chefkok.
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Jessica Koomen Seasons moestuin
zaaien, oogsten, (in)maken, koken
Handboek voor de beginnende moestuinier.
Non-fictie
Nederlands | 263 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Rukmini Iyer India express
75 vega(n) en visrecepten voor elke dag
Eenvoudige vega(n) en visrecepten uit de Indiase keuken, waarvoor de Britse auteur teruggaat naar haar roots. Met praktische tips en persoonlijke anekdotes.
Non-fictie
Nederlands | 269 pagina's | Becht, Haarlem | 2022
Gedrukt boek
Vanja van der Leeden Insane
gekmakend lekker en best gezond
Smaakmakers van over de hele wereld in recepten die gezond en lekker zijn. Moedigt een gezonde relatie met eten aan.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Hugh Fearnley-Whittingstall Ultiem comfortfood
pure recepten voor iedere dag
Meer dan honderd recepten voor comfortfood met een gezonde twist. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 350 pagina's | Becht, Haarlem | 2022
Gedrukt boek
Pien Wekking Pien laat haar eten zien
bijzonder simpele & waanzinnig lekkere recepten om van elke dag een dinner party te maken
Verzameling van meer dan vijftig feestelijke recepten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Soraya Riem Gruwelijk lekker!
bouw onweerstaanbare gerechten in een handomdraai
Kookboek met gemakkelijk te bereiden recepten.
Non-fictie
Nederlands | 155 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Sharon de Miranda Colorful food
koken met de seizoenen
Kookboek met gerechten van verschillende culturen zoals de Nederlandse, Surinaamse, Antilliaanse en de Indische keuken.
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Terra, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Toetjesbijbel
van crumble tot crème brûlée en van panna cotta tot pavlova
Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 479 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Tanja Dusy De kookschool voor Potterheads
eenvoudig magisch koken
Verzameling van meer dan 60 recepten die geïnspireerd zijn op de Harry Potter-reeks. Met kleurenfoto’s en -illustraties. Onder begeleiding vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Paul de Leeuw | Kas de Leeuw Moeten, mogen & uitsloven
De beste recepten in het huis van Paul de Leeuw.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Faya Lourens Killerbody lifestyle
gelukkig en slank in 12 weken
Praktisch fitnessboek over lichaam en geest, voeding en training, met daarnaast aandacht voor onderliggende thema's als je goed voelen, zelfliefde en de kracht van je gedachten.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Hanneke de Zoete Aan tafel met de Zoete Zusjes
meer dan 30 recepten voor het hele gezin!
Gezonde en lekkere recepten van de Zoete Zusjes voor ontbijt, lunch, diner, toetjes en natuurlijke snacks. Met foto’s en illustraties in kleur. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 139 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta
hoe tien pastagerechten de wereld veroverden
Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021
E-book
Karolien Olaerts Karola's Kitchen
het kookboek
Een evenwichtige en gevarieerde maaltijd die makkelijk te bereiden en ook lekker is? Karolien Olaerts bewijst dat het kan. Verse, voedzame en plantaardige ingrediënten vormen de basis van al haar gerechten, zonder in te boeten aan smaak en voldoening. Van kruidige appelpancakes tot geroosterde pompoen met feta. Van een auberginestoofpotje met orzo tot banaansoufflé. Ze geeft ook tips om zo weinig mogelijk voedsel te verspillen en vertelt hoe je seizoensgebonden producten kunt vervangen of een vegan...
Non-fictie
Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 37 MB) | Horizon, Antwerpen | 2021
E-book
Wil Demandt | Jonah Freud | Nell Westerlaken Altijd zondag
de keuken van Wil Demandt
In zijn keuken is het altijd zondag. Mede door zijn Limburgse roots, was wat Wil in zijn restaurant kookte heel normaal: er werd een beest geslacht en vervolgens werden alle delen verwerkt in zijn uitzonderlijk bourgondische gerechten. Van kop tot staart, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd. Tot op de dag van vandaag is Wil bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In Altijd zondag heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap opgetekend....
Non-fictie
Nederlands | 615 pagina's (ePub3, 21 MB) | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Alain Caron | Rogier Trip La Table de Caron
recepten uit onze bistrokeuken
Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden. In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 31 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Karin Gaasterland Cuisine Carine
recepten en notities van Karin Gaasterland
Men wil vaak weten hoe het werkt in mijn hoofd. Eenvoudig, want ik denk aan niets anders dan aan eten. De beste gerechten ontstaan in mijn hoofd. Dit is wie ik ben, dat is wat ik doe. In de loop der jaren ben ik mijn verhaal - dat van een leven lang koken - gaan opschrijven: recepten, geschiedenis, achtergronden, mijn favoriete plekken, inspiratie en keukenfilosofie. Voor mij gaat koken niet uitsluitend over techniek of nauwkeurige receptuur. Natuurlijk, kennis is handig en chef word je niet zomaar....
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Carrera culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Job Pattinasarany | Perry de Man Job & Perry
een klootzak-proof kookboek
Een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen af en toe naar de toko, that's it. Van Surinaamse broodjes tot aan cacio e pepe en soto ayam. En van gevangeniscake tot aan vissticks met remouladesaus en risotto nero om indruk te maken op je toekomstige ex. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 25 MB | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2021
E-book