Zoekresultaten
Resultaat 61 - 80 (van 235)
Maureen Tan | Jonah Freud De bijbel van de Indonesische keuken
van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 723 pagina's (ePub3, 40 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken
van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 748 pagina's (ePub3, 30 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Marie Florence van Es De smaken van Italië
over streekproducten, ingrediënten en de Italiaanse eetcultuur
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Edicola Publishing bv, Deventer | 2020
Gedrukt boek
Wilma van Grinsven-Padberg Het mediterrane dieet
leven zoals onze zuiderburen
Nederlands | 255 pagina's | Lannoo, Tielt | 2020
Gedrukt boek
Irina Georgescu Carpati
recepten uit het hart van Oost-Europa
Verzameling van Roemeense recepten, met invloeden uit andere Oost-Europese keukens. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Ivana Sanshia Ströde Mzansi
de authentieke Zuid-Afrikaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
François-Régis Gaudry | Alessandra Pierini | Stéphane Solier | Ilaria Brunetti Proeven van Italië
Verzameling gerechten uit de Italiaanse keuken, met historische en culturele achtergronden en aandacht voor gastronomie en voedingswetenschap. Met illustraties, foto’s en kaarten.
Non-fictie
Nederlands | 399 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Francis Kuijk Bersama
Indische gerechten om te delen
Non-fictie
Nederlands | 269 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Sabrina Ghayour Simply
makkelijke Midden-Oosterse maaltijden
Authentieke en modernere Perzische recepten waarbij geldt: optimale smaak, minimale moeite.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Mai Nguyễn Ăn Ăn
Vietnamese familierecepten; recepten, verhalen en tradities uit Mai's geboorteland
In An An deelt Mai (ook bekend van MasterChef 2014) niet alleen de beste Vietnamese recepten, maar ook haar aangrijpende vluchtelingenverhaal. Inleidend vertelt ze over haar lange reis van Vietnam, via de Filippijnen naar Nederland en hoe ze – zelfs terwijl ze voor de heetste vuren stond – een geweldige passie voor koken ontwikkelde. Bereid je voor op een smaakvol Vietnamees kookboek waarin op elke pagina een nieuwe culinaire ontdekking schuilt; van voor- tot nagerecht en alles ertussenin. Bron:...
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [Amsterdam] | 2020
Gedrukt boek
Mounir Toub Chef Toub
lekker Arabisch; kook & eet met heel veel liefde en plezier
Toub presenteert een gevarieerde mix van traditionele en eigentijdse gerechten uit de hele Arabische wereld. Uitgebreid voor speciale gelegenheden maar ook simpelere voor elke dag.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Laura de Grave Lekker lokaal
vegetarisch & simpel koken met Nederlandse producten
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Xander, [Haarlem] | 2020
Gedrukt boek
Milou van der Will Vegan east
plantaardige gerechten uit de oosterse keuken
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Mascha Lammes | Ronald Giphart De wereld thuis
Persoonlijke selectie van de favoriete recepten van Ronald Giphart en zijn vrouw uit de hele wereld, gelardeerd met persoonlijke herinneringen.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Thomas Rap, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken
van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Rukmini Iyer De wereldse bakplaat
75 kleurrijke recepten uit de oven
Non-fictie
Nederlands | 234 pagina's | Becht, Haarlem | 2020
Gedrukt boek
Maud Moody | Nina Bogaerts | Leonardo Pacenti De bijbel van de Italiaanse keuken
van bagna cauda tot ossobuco en van focaccia tot zabaione
DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 114 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 468 pagina's (ePub3, 96 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Sergio Herman Sobremesa
mijn Ibiza
In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 354 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Tosao van Coevorden De bijbel van de Japanse keuken
van gyoza, tonkatsu en tempura tot okonomiyaki en shoyu ramen
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Fictie
Nederlands | 544 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book