Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 104)
Levine van Doorne | Freerk Bos Sodabrood uit eigen oven
ook met glutenvrije en lactosevrije recepten
Recepten voor broden die niet met gist of desem maar met baksoda worden gebakken. Veel variaties mogelijk door het toevoegen van bijv. noten, zaden, kruiden, tomaat, chocolade.
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Forte culinair, Baarn | 2020
Gedrukt boek
Olia Hercules De keukens van Oekraïne
recepten en herinneringen
Recepten en verhalen uit de Oekraïense keuken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | Kosmos uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Maartje Borst Taart ende koeck
ouderwets lekker bakboek; 100% vegan
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Laura Kieft Het Laura's Bakery Kinderbakboek
30 stap-voor-stap recepten voor kinderen
Wil je graag koekjes, cupcakes of taarten bakken? Stapsgewijze uitleg (met tekeningen) van dertig bakrecepten, van ijsjes tot chocolate chip wafels, van appelflappen tot swirl koekjes. Met algemene baktips, spiraalband, tips en kleine kleurenfoto's van de baksels. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2020
Gedrukt boek
Nigella Lawson Koken, eten, leven
ingrediënten, recepten en verhalen
Non-fictie
Nederlands | 352 pagina's | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Anouk Glaudemans-van der Krabben Heel Holland bakt thuis
bak snel, sociaal en bewust
Non-fictie
Nederlands | 151 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 468 pagina's (ePub3, 96 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Hans Spitsbaard Taartbijbel
van red velvet en tarte citron tot chocoladetaart met gezouten karamel
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taartenbijbel biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten. Hans biedt ook handige tips en aanwijzingen om de mooiste en lekkerste taarten op tafel te zetten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 28 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Rutger van den Broek Cakes
In Masterclass Cakes laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren. Met het winnen van de eerste editie van 'Heel Holland bakt', diverse bestsellers - waaronder Bakbijbel en Koekjesbijbel - en zijn veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl mag hij zichzelf gerust master van het bakken noemen. Dit keer geeft Rutger zijn meest favoriete cakerecepten prijs: van tijdloze klassiekers als bitterkoekjescake en marmercake tot fruitige recepten als frisse citroencake...
Non-fictie
Nederlands | 228 pagina's (ePub3, 59 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Rutger van den Broek Het makkelijke bakboek
Met Het makkelijke bakboek bewijst Rutger van den Broek in 100 recepten dat bakken niet altijd moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Stap voor stap, weinig ingrediënten, een korte bereidingstijd en zonder moeilijke technieken of dure apparaten. Meer dan een kom, handmixer, steelpan, oven en een aantal standaard bakvormen en wat keukengerei heb je niet nodig. Van kaneelscones met cranberry's tot tuttifrutticake, van amandelcroissants tot baklava met walnoten en van chocoladesalami tot gemberpannenkoeken....
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Regula Ysewijn Van scone tot teacake
Brits gebak hartig en zoet
Van Scone tot Teacake is een nieuwe uitgave van Brits Bakboek, een ode aan de iconische Britse bakcultuur. In dit boek geeft Regula Ysewijn haar favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fruitcakes en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn, tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon Tea. Ieder recept vertelt een verhaal over het landschap, de tradities, de geschiedenis en de legendes van Groot-Brittannië. Veel van de recepten zijn gebaseerd...
Nederlands | 427 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Anthea Cheng Verrukkelijk vegan bakken
taarten, muffins, koekjes en meer lekkers
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Becht, Haarlem | 2020
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Cakes
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Hans Spitsbaard Taartbijbel
van red velvet en tarte citron tot chocoladetaart met gezouten karamel
Non-fictie
Nederlands | 461 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Laura Kieft Het borrelhapjes bakboek
150+ heerlijke hapjes met en zonder oven
Non-fictie
Nederlands | 216 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2019
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Het makkelijke bakboek
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Anna Yilmaz Heel Holland bakt
veel lekkers van Anna
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Bakken als de beste!
Wil je allerlei soorten cupcakes, feestelijke taarten of bijzondere broden bakken? Bekijk dan de recepten die stapsgewijs met kleine kleurenfoto's worden uitgelegd. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Kluitman, [Alkmaar] | 2020
Gedrukt boek
Hiljo Hillebrand Broodbijbel
van allinson tot zuurdesembrood
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...
Non-fictie
Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book