Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 231)
Paulami Joshi De bijbel van de Indiase keuken
Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Asterisk* Wagamama your way
snelle flexrecepten voor body+ mind
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Sara Richter | Nico Stanitzok Bali
het lekkerste uit de Indonesische keuken
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
Katinka Lansink Dodero Mi casa Peru
80 recepten uit de Peruaanse keuken
Peruaanse fusionkeuken met invloeden van Inca’s, Spanjaarden, Fransen, Italianen en Japanners. Veel vis, zeevruchten en verse groente. Pepers zijn een belangrijk basisingrediënt.
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Mandy Yin Sambal Shiok
het Maleisische kookboek
Uitgebreid Maleisisch kookboek met recepten die van streetfood, via pittige snacks en huiselijke maaltijden tot toetjes.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Tanja Dusy De authentieke Oost-Europese keuken
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2022
Gedrukt boek
Uyen Luu Vietnamees
makkelijke authentieke recepten
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021
Gedrukt boek
Flip Stoltenborgh Trek in Indonesië
Non-fictie
Nederlands | 400 pagina's | Trek in Indonesië, [Amersfoort] | 2021
Gedrukt boek
Dan Toombs The Curry Guy Thai
meer dan 100 gerechten uit de Thaise keuken
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021
Gedrukt boek
Wijnand Boon In de keuken van het Spaanse dorp Polopos
80 recepten en culinaire belevenissen vanuit Casa 3
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Carlo Vingerling | Linda Vingerling Billydishes
culinaire roadtrip door alle 12 provincies van Nederland
Non-fictie
Nederlands | 352 pagina's | ANWB, Den Haag | 2021
Gedrukt boek
Joanne Lee Molinaro Het Korean vegan kookboek
verhalen en recepten uit omma’s Koreaanse keuken
Persoonlijk getinte beschrijvingen van vegetarische en veganistische gerechten uit de Koreaanse keuken. Met recepten. Met foto’s in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 335 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Judith Cyrus Paramaribo
een culinaire smeltkroes
Echte authentieke Surinaamse recepten met elementen uit de Creoolse, Hindoestaanse, Javaanse, Chinese en Europese keuken.
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Paulami Joshi De bijbel van de Indiase keuken
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
De vegetarische zilveren lepel
klassieke en eigentijdse Italiaanse recepten
Non-fictie
Nederlands | 375 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Mounir Toub Snel Arabisch
Midden-Oosterse gerechten voor elke dag van de week
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Mounir Toub Chef Toub
lekker Arabisch; kook & eet met heel veel liefde en plezier
Toub presenteert een gevarieerde mix van traditionele en eigentijdse gerechten uit de hele Arabische wereld. Uitgebreid voor speciale gelegenheden maar ook simpelere voor elke dag.
Non-fictie
Nederlands | 178 pagina's (ePub3, 38 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Noi Pia-Ud | Jonah Freud De bijbel van de Thaise keuken
van papajasalade tot phad Thai en van jackfruitcurry tot tom yum
Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha gai: Noi Pia-Ud neemt je mee op een culinaire reis door heel Thailand. Van de dichtbevolkte straten vol eetstalletjes in Bangkok tot aan de uitgestrekte stranden in het zuiden van Thailand. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken
van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 748 pagina's (ePub3, 30 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Maureen Tan | Jonah Freud De bijbel van de Indonesische keuken
van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 723 pagina's (ePub3, 40 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book