Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 195)
Marcus Polman | Renée Conradi | Emma de Thouars De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben
door de redactie van FavorFlav
Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereen Hoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav.com ging op onderzoek uit en stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'. Klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen maken. Met beroemde gerechten vanuit de hele wereld. Op basis van degelijke research en en uitvoerig getest...
Non-fictie
Nederlands | 449 pagina's (ePub3, 97 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Alain Caron De bijbel van de Franse keuken
van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons
De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...
Non-fictie
Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Bas Kast Het voedingskompas
de twaalf belangrijkste regels volgens de wetenschap om weer gezond, slank en jong te worden
Bas Kast toont aan dat het nog niet te laat is: je kunt jezelf weer gezond maken door vandaag te beginnen met de juiste keuzes te maken Toen wetenschapsjournalist Bas Kast op zijn veertigste pijn op zijn borst kreeg, dacht hij: heb ik mijn gezondheid voorgoed verpest met ongezond eten? Hij besloot zijn eetgewoontes radicaal te veranderen om zichzelf te genezen. Maar wat is echt goed voor je, en wat is gezond? Deze vragen brachten hem op het spoor van het nieuwste onderzoek naar veroudering en voeding:...
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's (ePub2, 1,9 MB) | Boekerij, Amsterdam | 2019
E-book
Jonno Proudfoot De complete koolhydraatarme keuken
voor mensen die van goed eten houden
In ‘De complete koolhydraatarme keuken’ presenteert Jonno Proudfoot koolhydraatarme recepten waar je de rest van je leven plezier van hebt. Hij leert je alles over essentiële kooktechnieken en over smaakcombinaties uit bijna veertig wereldkeukens. Sinds de bestseller ‘Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk (De Real Meal Revolutie)’ weten we dat de in dit boek beschreven leefstijl zorgt voor een betere gezondheid in elk opzicht en voor iedereen. Nu verschijnt het vervolg, met meer dan 300 nieuwe recepten....
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 56 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019
E-book
Lisa Mosconi Eet je slim
neurowetenschap en het effect van voeding op onze hersenen
In ‘Eet je slim’ vertelt neurowetenschapper Lisa Mosconi, die al jaren onderzoek doet naar de effecten van voeding op de werking en conditie van onze hersenen, hoe je voedingspatroon invloed heeft op je cognitieve vermogens, zowel op de korte als op de lange termijn. Zo heeft een tekort aan water direct effect op je concentratievermogen en kan gezond eten de kans op Alzheimer sterk verkleinen. Mosconi laat zien hoe onze hersenen werken en welke invloed voeding daarop heeft. Eet je slim is een prikkelend...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 0,8 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019
E-book
Tasty kookboek
alles wat je nú wilt maken
Ken jij ze ook, de kookvideo’s van Tasty op Facebook? Voor alle fans van dit grootste foodnetwork ter wereld is er nu het Tasty kookboek. Voor iedereen die de geniet van de filmpjes als Crème Brûlée French Toast, Tasty’s Handige foodhacks of 5 ways to cook a baked potato, en nu zelf de keuken in wil. Het geheim achter dit succes? Een combi van eenvoud, makkelijk en snel, plus een grote dosis guilty pleasure. Dus als je meer dan 40 seconden nodig hebt: het one and only Tasty kookboek! Bron: Flaptekst,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
James Whetlor Geit
bereiden en eten
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Weight Watchers Het Weight Watchers bakboek
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek
Michael Koch | Guido Schmelich Sous vide
puur genieten
Non-fictie
Nederlands | 203 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Denise Kortlever Oh baby!
de allerlekkerste gerechten tijdens je zwangerschap
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Spectrum, Houten | 2018
Gedrukt boek
Jasper Kool Tosti
In Masterclass Tosti laat Jasper Kool aan de hand van 50 recepten zien dat je met tosti's oneindig kunt variëren. Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba's en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese baopao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties! Verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek,...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 17 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Mora Fütter Vegetarisch
50 heerlijke bbq-recepten met groente en fruit
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Lantaarn Publishers, Ede | 2021
Gedrukt boek
Leentje Speybroeck Kook het seizoen
Recepten met ecologisch verantwoord voedsel en seizoensgebonden producten waarbij rekening is gehouden met het vermijden van verpakkingen, het eten van minder vlees en een eerlijke beloning voor de producent.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Velt, Berchem | 2018
Gedrukt boek
Gill Meller Time
een jaar & een dag in de keuken
Non-fictie
Nederlands | 315 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2018
Gedrukt boek
Stijn De Kock No milky way 2
vegan lunch
Veganistisch kookboek met veel informatie over vervangers voor melkproducten, eieren, gelatine en eventueel suiker.
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | [Veganistisch Koken], [Deurne-Diest] | 2018
Gedrukt boek
Karolien Olaerts Gewoon gezond
eet volgens je buikgevoel
Vegetarische recepten met zuivel en veelal laag in koolhydraten, gebaseerd op de Belgische Voedingsdriehoek.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Horizon, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Jane Parkinson De juiste wijn voor elke gelegenheid
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2018
Gedrukt boek
Tanja Dusy Nihon
de complete Japanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2019
Gedrukt boek
Heleen Ligtelijn Het slanke brein
Ontdek je eettype en val blijvend af
Dieetpsycholoog Heleen Ligtelijn rekent in Het slanke brein eindelijk af met het jojo-effect. Afvallen en slank blijven is niet een kwestie van calorieën tellen, maar van je eetgedrag veranderen. Met dit boek kun je testen welk type eter je bent en leren hoe je daar vervolgens het beste naar handelt. Je leert om weer normaal te eten, gezond af te vallen en eindelijk op gewicht te blijven. Dit boek verscheen eerder onder de titel Op dieet? Doe normaal! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Nederlands | 4 uur 51 minuten (279 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Luisterboek (digitaal)
Meneer Wateetons | Sjoerd Mulder Worstbijbel
van malen tot knopen en van drogen tot roken
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek