Zoekresultaten
Resultaat 281 - 300 (van 438)
Anthony Bourdain | Laurie Woolever Beter wordt het niet
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Appetites is Bourdains eerste kookboek in ruim tien jaar en bevat een verzameling van zijn favoriete gerechten uit meer dan veertig jaar professioneel koken en wereldreizen. Na vele jaren waarin hij meer dan tweehonderd dagen op reis was, vermaakt hij zich sinds hij vader is nu vooral thuis. Het resultaat is een uniek kook- en entertainboek voor de thuiskok, met eigen recepten, gerechten die hij op zijn reizen heeft leren kennen en een effectief...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 176 MB | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Hubertus Tzschirner | Nicolas Lecloux | Thomas Vilgis | Nils Jorra | Florian Knegt De ultieme burgerbijbel
Praktische gids voor het maken van bijzondere burgers, met recepten voor buns, patty's, sauzen en bijgerechten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2024
Gedrukt boek
Gill Meller Gather
haal culinaire inspiratie uit het bos, de boomgaard, haven, hei, kust & meer
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017
Gedrukt boek
Tessel Peijnenburg | Niki Jongman Eating apart together
ruim 40 gerechten waar verstokte vleeseters en fanatieke vegetariërs samen van kunnen genieten
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | [Uitgeverij Orlando], [Amsterdam] | 2016
Gedrukt boek
Norman Musa Magisch Maleisisch
recepten uit de verrukkelijke Maleisische keuken
Culinaire reis door Maleisië. Maak kennis met de rijke mix aan etnische invloeden op deze minder bekende Aziatische keuken. Met veel liefde geschreven door de beroemde chef Norman Musa.
Non-fictie
Nederlands | 252 pagina's | Uitgeverij Podium, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Williene Klinck Winter
met ruim 100 recepten vrij van E-nummers en geraffineerde suikers
Recepten met producten van het seizoen, van oktober tot en met maart.
Non-fictie
Nederlands | 227 pagina's | [iConnect], [Veenendaal] | 2016
Gedrukt boek
Bas Robben Zuur
Recepten voor gerechten met een geheel of gedeeltelijke zure smaak.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Good Cook, Zwolle | 2016
Gedrukt boek
Elsbeth Teeling Relax mama! in de keuken
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Snor, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Marinka Bil Ontbijt
alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel en toegevoegde suikers.
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | EetPaleo, [Tilburg] | 2016
Gedrukt boek
Marinka Bil | Addy Bil Traktaties
alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel en toegevoegde suikers.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | EetPaleo, [Tilburg] | 2016
Gedrukt boek
24Kitchen De nieuwe makkelijke maaltijd
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2016
Gedrukt boek
Marlies Kooiman Receptloos
leer koken uit de losse pols
Non-fictie
Nederlands | 366 pagina's | in eigen beheer, [Utrecht] | 2016
Gedrukt boek
Tim Noakes | Jonno Proudfoot | Bridget Surtees Super eten voor superkinderen
gezond eten met het hele gezin: minder suiker, meer smaak, meer plezier
Non-fictie
Nederlands | 359 pagina's | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Trine Hahnemann Scandinavisch comfort food
familierecepten
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Terra, Houten | 2017
Gedrukt boek
William Cortvriendt | Prins van den Bergh Hoe word je 100?
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | Water, [Nederhorst den Berg] | 2016
Gedrukt boek
Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...
Non-fictie
Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Pascalle Bonnier Nootje
70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs
Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee? In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's...
Non-fictie
Nederlands | 232 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Niven Kunz Niven 80/20
80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met...
Non-fictie
Nederlands | 257 pagina's (ePub3, 55 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Erik van Loo Soepen
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015
E-book
Rutger van den Broek Bakbijbel
Rutger bakt van A tot Z
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 71 MB | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book