Nieuwsoverzicht gemeente Maashorst

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de gemeente Maashorst? (Uden, Volkel, Odiliapeel, Zeeland, Schaijk en servicepunt Reek). In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2024...

Resultaat 11 - 14 (van 14)

  • Lenen kun je overal Bekijk details

    Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken kun je in veel gevallen ook ‘gastlenen’ bij alle andere openbare bibliotheken in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt, studeert of op vakantie bent.

  • Veilig en gratis internet met Publicroam Bekijk details

    Bezoekers van de Bibliotheken Oss, Uden en Veghel voortaan gratis gebruik maken van een beveiligd wifi-netwerk met de naam Publicroam. Lees hoe je eenmalig je account aanmaakt.

  • Explore Maashorst Bekijk details

    In de Bibliotheek Uden is het toeristisch informatiepunt Uden gevestigd. Ook beheert het webteam van de Bibliotheek de toeristische website www.exploremaashorst.nl. Check de uitagenda wat er te doen is in de regio.

  • Naar onze activiteiten(agenda) Bekijk details

    In onze activiteitenagenda vind je alle activiteiten die de komende periode door jouw Bibliotheek of de Noord Oost Brabantse Bibliotheken worden georganiseerd. Van leesactiviteiten tot spreekuren, van lezingen tot workshops. Voor ieder wat wils!

Paginanavigatie