NOBB

?

Workshop 'Boekvouwkunst'

Workshop 'Boekvouwkunst'

Van mei 22, 2017 19:30 tot mei 22, 2017 22:00 Bewaar de kalender

Bibliotheek Uden Mondriaanplein 16, 5401 Uden, Nederland

Categorieën: Activiteiten

http://tw:350

Naar de kaartverkoop

Op maandagavond 22 mei gaan we in de bibliotheek Uden opnieuw een kijkje nemen in de wondere wereld van de boekvouwkunst. In een uitgebreide workshop van 2,5 uur maakt u zelf een prachtig boekenkunstwerk dat u uiteraard mee naar huis mag nemen. Dit keer gaan we aan de slag met een prachtige vlinder. De workshop start om 19.30 uur.

Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe de boekvouw-methode kan worden toegepast. Na deze uitleg gaan de deelnemers zelf aan de slag, onder begeleiding Evi Savelkouls en Simone Verwey van Bibliotheek Uden. U begint met het uitzetten van een patroon in een boek, welke daarna gevouwen kan worden. Door iedere pagina op twee plaatsen te vouwen, is er uiteindelijk een vlinder zichtbaar in het boek.

U krijgt van ons alle benodigde hulpmiddelen om tot een goed gevouwen boek te komen. Het patroon en het boek mag u na de workshop mee naar huis nemen.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshop zijn te koop via de website www.bibliotheekuden.nl én in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Toegangsprijs voor bibliotheekleden is 7.50 euro en voor niet-bibliotheekleden 10 euro.

Datum: Maandagavond 22 mei 2017
Tijd: 19.30-22.00 uur
Waar: Leescafé, bibliotheek Uden
Kaartverkoop: Koop uw kaarten via www.bibliotheekuden.nl én in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.
2017-05-22 19:30:00
2017-05-22 22:00:00

Vacature Bibliotheek Uden

Speciaal voor werkzoekenden

Lezing Zahed Nurin over Bitterzoete thee

Tegenlicht met Hendrik Hoeksema

NOBB Jeugddictee

De finale van het allereerste NOBB Jeugddictee is gewonnen door Laura van Schijndel uit groep 8 van basisschool De Regenboog in Schaijk. De eindstrijd werd gehouden in CC Nesterlé in Nistelrode, waar 39 superspellers hoorden hoe kinderboekenschrijver Anna Woltz haar dicteetekst voorlas. Laura maakte in het dictee slechts twee fouten en mocht de wisselbeker mee naar huis nemen.

Gewijzigde openingstijden mei/juni

Spannende Boeken Weken met Esther Verhoef

Homo Deus - Leest u ook mee?

Gratis online cursussen