NOBB

?

Disclaimer

Disclaimer

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

De Noord Oost Brabantse Bibliotheken hebben zorg besteed aan de inhoud en vormgeving van deze website. De informatie komt uit betrouwbare bronnen en wordt regelmatig gecontroleerd. Het is desondanks mogelijk dat de verstrekte informatie niet volledig en/of niet actueel is. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Mocht je informatie tegenkomen die volgens jou niet correct is of als je suggesties of opmerkingen hebt, dan kun je dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met het contactformulier

De Noord Oost Brabantse Bibliotheken kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor schade als gevolg van het gebruik van de aangeboden informatie. Evenmin zijn de betreffende bibliotheken verantwoordelijk voor de inhoud van sites van derden waar door ons naar wordt verwezen.

Vacature Bibliotheek Uden

Speciaal voor werkzoekenden

Lezing Zahed Nurin over Bitterzoete thee

Tegenlicht met Hendrik Hoeksema

NOBB Jeugddictee

De finale van het allereerste NOBB Jeugddictee is gewonnen door Laura van Schijndel uit groep 8 van basisschool De Regenboog in Schaijk. De eindstrijd werd gehouden in CC Nesterlé in Nistelrode, waar 39 superspellers hoorden hoe kinderboekenschrijver Anna Woltz haar dicteetekst voorlas. Laura maakte in het dictee slechts twee fouten en mocht de wisselbeker mee naar huis nemen.

Gewijzigde openingstijden mei/juni

Spannende Boeken Weken met Esther Verhoef

Homo Deus - Leest u ook mee?

Gratis online cursussen